Voip

Çfarë është VoIP?
Voice over Internet Protocol (VoIP) është një arritje e madhe për telekomunikacionin, me aftësinë e tij për të transmetuar zë mbi një rrjet të internetit të ndërtuar mbi IP.

Avantazhet e VoIP.

Ritje të produktivitetin dhe kosto të ulët sherbimi:
Kosto të ulët të shërbimeve të telekomunikacioneve që ofron VoIP. Ulje të shpenzimeve financiare të biznesit, sepse nuk keni më nevoje të udhëtoni në konferenca web, të realizoni video thirrje dhe të përdorni mjete të tjera komunikimi. Ndikim në rritjen e produktivitetit të kompanisë. Ju krijon mundësine për të evidentuar stafin tuaj dhe si t’i kontaktoni ata. Në rastin kur përdoruesit nuk janë në të njëjtin vend, ata janë në gjëndje për të hyrë në VoIP kudo që ata ndodhen, mjafton të kenë akses në një lidhje interneti.

 

Kompania VoIP Albania ofron per te gjithe te interesuarit kete sherbim me cmimet me konkuruese.

Kliko ketu per te kontolluar balancen