Domain, Mail, & VPN Host

Pasi web-faqet dizenjohen dhe zhvillohen në një kompjuter të vetëm, ato duhen transferuar në një server ose host, keshtu që webi të jetë në dispozicion të botës së Internetit. Nje Host është thjeshte nje kompjuter ose server, qe ka shpejtësi të lartë në lidhje me Internetin. Sipas nevojave te atij qe deshiron te hap një web faqe, VOIP Albania ofrojnë shërbiminin mail së bashku me domainin tuaj duke ju siguruar të gjitha mundësitë për të komunikuar në emër të web-it tuajsi dhe  nivele sigurie mbrojtje të mail-it tuaj si dhe celësa VPN për të gjitha llojet e sistemeve operative Windows 64,32 si dhe të gjitha sistemet LINUX. Me një nivel sigurie Kripti 2048 bit.